Van Ambt

WIJ ZIJN VAN AMBT
WIJ ZIJN HANDMADE IN HOLLAND

ONS PRODUCTIE PROCES

Van ruwe metalen buizen tot hout van de zagerij. Bij Van Ambt maken we bijna alles zelf en volledig op maat. Hierdoor kunnen wij snel en voordeliger leveren. Door tal van verschillende machines in onze fabriek kunnen we veel verschillende items maken. Zoals onze eiken tafels, stalen tafelpoten en houten lampen. Na uw bestelling worden alle werkbonnen uitgedraaid op uw naam en komen bij de juiste vaklui terecht, vervolgens gaat uw product door onze fabriek langs verschillende stations. Uw tafelblad moet bijvoorbeeld eerst gemaakt of vermaakt worden door een meubelmaker voordat de verantwoordelijke voor de afwerking een lak of olie aanbrengt. Tegelijkertijd zijn ze in de metaalwerkplaats druk bezig om uw metalen onderstel te maken. Wanneer alle bestelde producten gereed zijn krijgt u een emailbevestiging met de melding dat onze collega’s van transport uw prachtige tafel komen bezorgen, monteren en op welk tijdstip, zo sta je nooit voor verassingen en wij niet voor een dichte deur!

HANDWERK

Bij Van Ambt zijn we er dol op. Handenwerk. In een tijd waarin machines het werk overnemen zijn wij tegendraads. Al onze vaklui zijn intern opgeleid voor hun functie. Er wordt alleen gebruik gemaakt van machines wanneer dit echt nodig is en beter voor het product. Zo krijgt u een echt Hollands Handmade product thuis.

ONZE MISSIE

Iedereen een handgemaakt betaalbaar interieur uit Nederland. Door alle tussenhandelaren te verwijderen uit de keten betaalt de klant minder en kunnen wij zelf beter sturen op het inkoop process.

HET BEGON IN 2015

Het begon allemaal in 2015, een visie, échte houten tafels, écht handwerk en dat allemaal op maat. Het verdwijnde namelijk. We zien steeds meer en meer zoals wij noemen “nep houten tafels” een dikke bak plastic of hele kleine dunne laagjes hout op een MDF plaat. Doodzonde vinden wij dat. Echt hout heeft namelijk veel meer warmte en charme. Door de jaren heen hebben wij ervaren personeel aangenomen, steeds betere machines neergezet om het handwerk te ondersteunen. Sinds kort met een prachtige nieuwe showroom direct aan de fabriek en we staan ook in alle Loods5 winkels.

We verkopen ook niet alleen meer tafels. Tegenwoordig hebben we stoelen, banken, staande lampen, hangende lampen, dessoirs en nog veel meer! In de toekomst willen we nog meer verduurzamen. Nog dichter bij de keten. Alles om er voor te zorgen dat onze producten voordeliger en nog specialistischer voor de klant gemaakt kunnen worden. Wanneer wij blije klanten ontvangen die eerder niet konden slagen en bij ons direct geslagen weten we dat we op de goede weg zijn. Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Elke dag opnieuw! Tot snel bij Van Ambt Meubelfabriek.

TOT SNEL BIJ VAN AMBT